càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • franja amarilla y logo de la empresa ATA y de la UV

La Càtedra ATA-Universitat de València naix fruit d’un conveni entre les dos entitats: La Federación Nacional de Asociaciones de Trabajadores Autónomos (ATA) i la Universitat de València–Estudi General amb la finalitat de desenvolupar activitats formatives, culturals, d’investigació i d’extensió universitària orientades cap al coneixement i la difusió permanent del treball autònom, la seua importància social i econòmica i el seu règim jurídic. L’àmbit d’actuació de la Càtedra comprèn tot el territori de l’estat espanyol i s’estén a qualsevol matèria d’interès per als autònoms.
La Càtedra es regeix per una comissió mixta amb representants d’ATA i professors de la Universitat experts en economia, temes mercantils, financers i laborals, fet que evidencia el caràcter obert i multidisciplinari que caracteritza aquesta Càtedra.

 

Director: Carlos L. Alfonso Mellado

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies