càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Demetrioribes

La Càtedra Demetrio Ribes UV-CITMA és el resultat d’un conveni signat, el novembre de 2003, entre l’actual Conselleria d’Habitatges, Obres Públiques i Vertebració del Territori i la Universitat de València-Estudi General (UVEG), amb l’objectiu de desenvolupar activitats i publicacions per a difondre el patrimoni de l’obra pública i el transport valencians. Es tracta d’un centre universitari que projecta i coordina activitats culturals (jornades, congressos, conferències...) tot mantenint una activitat docent amb cursos d’extensió universitària, seminaris o màsters.

Entre les seues activitats principals s’aborden projectes d’investigació i informes tècnics susceptibles de publicació i/o exposició, jornades i cursos de extensió universitària.Aquesta càtedra ha rebut el nom de Demetrio Ribes, que encara que és conegut sobretot perquè va ser l’arquitecte de l’Estació del Nord de València, al llarg de la seua curta però intensa trajectòria professional va projectar diversos edificis a la ciutat de València.

Director: Dr. Luis Arciniega García

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies