càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Segons la Resolució d’11 d’abril de 2018, del Rectorat, per la qual s’aprova la delegació de funcions en els vicerectors i les vicerectores, la secretària general, el gerent i altres òrgans d’aquesta universitat, els Estatus de l'Universitat de València delegen en la vicerectora d'Innovació i Transferència les competències de la rectora en matèria d’innovació i transferència, en particular, les relatives a ajudes, subvencions i altres instruments de finan- çament, contractes i convenis I+D+i, l’autorització de pagaments al professorat i personal investigador per activitat investigadora i d’innovació i transferència de coneixement, i la convocatòria d’ajudes pròpies en aquesta matèria.

Així mateix, es deleguen les competències relatives al disseny, la planificació i el desenvolupament de les polítiques d’innovació i transferència. També es deleguen les relacions en aquesta matèria amb departaments, instituts universitaris de recerca, altres estructures específiques de recerca i grups de recerca, així com amb altres institucions.

Igualment es deleguen les competències relatives a les càtedres institucionals, així com la seua coordinació, igual que la coordinació de la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Més informació:

 

Adreça Tlf. Correu electrònic

Vicerectorat d'Innovació i Transferència

Mª Dolores Real García

Edifici del Rectorat. Avda. Blasco Ibáñez, 13
46010 València

Tel: 9638 64839
Fax: 9638 83221

vicerec.innovacio.transferencia@uv.es

catedres@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies