Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Obert el termini d'inscripció al MOOC "La negociación colectiva"

  • 12 de març de 2020
MOOC
Foto CONFAES

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

El curs, que començarà el 20 d’abril de 2020, se centra en una anàlisi de la realitat i el règim jurídic de la negociació col·lectiva a l'Estat espanyol; en el curs es passa revista no només a la regulació en la matèria, sinó també a la importància social i econòmica de la negociació col·lectiva i als seus funcions en el marc de l'Estat social de Dret. S'estudien els subjectes negociadors, el desenvolupament dels processos de negociació i el contingut dels convenis-amb exemples de clàusules reals-, a més es contemplen els problemes d’aplicació i interpretatius dels diversos instruments que emanen dels processos de negociació col·lectiva i de la eficàcia personal i jurídica de cada un d'ells. El curs compta amb nombrosos exemples pràctics de tot el que s'expressa i amb documentació real sobre els diversos aspectes del procés de negociació col·lectiva, a més d'opinions d'agents negociadors i un bon suport en dades econòmiques sobre la realitat del mercat laboral i l'impacte de la negociació col·lectiva.

L'elaboració del curs ha estat coordinada per Carlos Alfonso Mellado, Catedrátic de Dret del Treball y Seguretat Social de la Universitat de València, amb la participació de diferents especialistes, en el marc de les convocatòries de cursos MOOC oberta pel SFPIE. La producció dels vídeos que conformen el curs ha anat a càrrec del personal tècnic de la Unitat d'Innovació Educativa del SFPIE i els enregistraments s'han dut a terme a les seves instal·lacions.

El curs s'allotja a la plataforma MiríadaX, la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, gràcies a un conveni subscrit entre la Universitat de València i la pròpia plataforma, de manera que els MOOC produïts per la nostra universitat siguen accessibles pel major nombre de persones. L'alumnat que finalitze el curs amb èxit tindrà la possibilitat d'obtenir un certificat que així ho acredite.

Els vídeos que conformen el curs també estan disponibles al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "MOOC. La negociación colectiva".

Llista d'enllaços: