Castellano
English
Directori
Facultats i Escoles
Departaments
Serveis
Instituts Investigació i ERI
Grups d'Investigació
Altres estructures
Consell de Direcció
Altres òrgans d'Universitat
Fundacions i entitats associades
Càtedres institucionals
Cercador de Persones
Plànols
Directori telefònic
Emergències i Seguretat
User
ENTORN D'USUARI UV
Seu electrònica UV
Registre General
Tauler Oficial d'anuncis UV
Aula Virtual
Perfil de contractant
Facebook
Twitter
Linkedin
Youtube
Instagram
Menú
La CECT
Presentació
Carta de Serveis
Directori i Ubicació
Catàleg de soques/medis de cultiu
Recursos d'informació
Reclamacions i suggeriments
Subministrament
Sol·licitar soques
Presentacions
Assortits de soques
Soques verificades
Requisitos y restricciones para el envío de las cepas
Tarifes
Serveis
Dipòsits
Identificació y caracterització
Conservació
Formació
Assessorament
Oferta Científic-Tecnològica
Tarifes de serveis
Tarifes
Tarifes
Documentació
Enviament de soques
Instruccions tècniques i procediments
Altres documents
CECT I+D+i
Activitat investigadora
Projectes
Publicacions
Inici
>
Documentació
>
Instruccions tècniques i procediments
> Instruccions generals
Submenu
Instruccions tècniques i procediments
Instruccions generals
Instruccions d'us de productes CECT
Procediments per al envio de soques
Instruccions generals
Cultiu i maneig de soques CECT anaeròbies, capnòfiles i microaeròfiles
Condicions de cultiu per a les soques de la CECT
Instruccions de seguretat per al maneig de microorganismes