La Facultat d’Economia acull la reunió anual de la Transatlantic Business Schools Alliance

La Facultat d'Economia, marc que albergarà l'encontre.

Els dies 7 i 8 d’abril, la Facultat d’Economia de la Universitat de València serà l’espai que albergarà la reunió anual de la Transatlantic Business Schools Alliance (TABSA). En la trobada s’abordarà, entre altres temes, la gestió de la beca Atlantis concedida a la xarxa TABSA per la Unió Europea.

La xarxa TABSA està formada per Euromed Management (França), Hoschschule Bremen (Alemanya), University of Hertfordshire (Regne Unit), University of North Carolina Wilmington (US), University of North Florida (US) i la Universitat de València.

Entre els seus objectius es fixa la cooperació en matèria de dobles titulacions internacionals, on la Facultat d’Economia de la Universitat de València ha estat pionera amb el programa de Graduat Europeu en Direcció d’Empreses (GEDE) i (amb l’adaptació als nous graus) el d’International Business.

Les reunions periòdiques es mantenen amb l’objecte d’aprofundir en les relacions i intercanvis. Així, un dels punts essencials d’aquest encontre és la gestió de la beca Atlantis concedida a la xarxa TABSA per la Unió Europea que permet oferir ajudes a la mobilitat transatlàntica d’estudiants i professorat.

El professor de la Universitat de València Juan D. Montoro Pons s’ha encarregat de l’organització de la trobada com coordinador i responsable de la doble titulació de GEDE.

Last update: 5 de april de 2011 11:17.

News release