UVCulturaUV Logo del portal

(Video del Taller) Art i Ment. Nau Digital-Nau Social

Imatge taller

Tallers d’art per a xiquetes i xiquets de 8 a 13 anys. Dimarts 26 de maig i 2 i 9 de juny de 2020. 18.00 hores

Nau Digital-Nau Social
Art i Ment
Estem ací!! Tallers d’art per a xiquetes i xiquets de 8 a 13 anys
Dimarts 26 de maig, dimarts 2 de juny, dimarts 9 de juny

Art i Ment està destinat a un públic molt jove, consisteix en tallers d'art destinats a xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys. Aquests tallers s'han dut a terme per reconeguts artterapeutes i musicoterapeutes. L'objectiu d'aquests tallers és generar destreses, despertar sensibilitats i provocar emocions a través de l'art.

Els tallers s'han impartit sempre en el Centre Cultural La Nau, a causa de la situació actual, aquests tallers es van suspendre el mes de març, no vam poder acabar les sessions però ara us proposem tres tallers online que segur us descobriran tècniques i us mostraran les infinites possibilitats de gaudir i crear a través de l'art.

 

Dimarts, 26 de maig a les 18.00 hores
Creant junts: coneix el collage i la màgia que amaguen els objectes. Alejandra Vicuña. Artista. Artterapeuta. Col·laboradora Idecart. En aquest vídeo es presenten les tècniques del collage i els objectes trobats (object trouvé) explicant el seu context i principals representants per a reflexionar sobre la motivació creativa d'aquests moviments artístics. També s'ofereixen exercicis pràctics per a motivar la curiositat, imaginació i la creació de projectes personals propis i el desenvolupament creatiu.

Enllaç al taller: https://youtu.be/RRVSmo47epc


--------

Dimarts 2 de juny, a les 18.00 hores
Creant junts: fem un llibre d'artista. Pablo Martínez Vera. Artista. Artterapeuta. Col·laborador Idecart. En aquest vídeo la idea és experimentar tècniques per a fer llibre d'artista com a diari de confinament. Explorarem amb diferents tècniques gràfiques i plàstiques casolanes per a crear un llibre d'artista/diari personal del confinament.

Més informació: https://links.uv.es/Q9BCf6T

Enllaç al taller: https://youtu.be/wm-mYKn-wzM


--------

Dimarts 9 de juny, 18.00 hores
Creant junts: Descobrint el món de l'estampació. Laura Redón. Artista. Artterapeuta. Col·laboradora Idecart. En aquest vídeo parlarem sobre diverses maneres de jugar i activar la nostra creativitat amb diferents sistemes d'estampació. Veurem quines són les seues característiques i que emocions s'activen en el nostre procés creatiu. Aprendrem des d'encunys amb materials reciclats, segells amb plastilina, fins a siluetes, estergits i monotips. Parlarem d'on ve el gravat i els diferents sistemes d'estampació i sobre alguns artistes relacionats amb aquestes tècniques que ens poden donar idees i ajudar a despertar la nostra imaginació.

Enllaç al taller: https://youtu.be/R4tF2lOepk0