UVCulturaUV Logo del portal

Dalias. Planeta Tierra

Un actor i una actriu en l'escenari. Ell fent-li una foto a ella

Teatre a La Nau. Per Tutum Productions

Teatre a La Nau

DALIAS. Planeta Tierra
Autor i direcció Sergio Sanchis i Carlos Lizac. Per Tutum Productions

Dalias és un espectacle d’arts vives que tracta un tema molt actual com l’escalfament global. Conta la història d’una llavor que lluita per sobreviure al canvi climàtic originat per l’ésser humà. Un músic i un ballarí reflexionen sobre el que representa el planeta Terra per a l’espècie humana. Amb aquest espectacle s’intenta fer una crida d’atenció a la societat; tracta de conscienciar que no tenim un planeta B.
Dalias parla d’una última llavor existent en la galàxia. Els dos personatges, a través de la música en directe, la dansa, el videomapatge i les veus en off narren el desenvolupament d’una planta en condicions extremes. En el recorregut per aquesta història, aquests personatges necessiten l’ajuda de l’espectador per a complir el seu objectiu i convertir l’espectacle en una experiència interactiva.

Col•loqui cada dimecres amb les companyies en acabar la funció

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades). Cada entrada costarà 2,10 €