UVCulturaUV Logo del portal

Exposició: Los no vencidos

Fotografies de Juan Navarro

Fins al 31 de març

En el marc de la contribució a la recuperació de la memoria històrica, aquesta exposició pretén ser una aportació especial per a retenir les imatges d’aquelles persones que van protagonitzar la lluita per la llibertat durant la guerra civil i el franquisme, constituint així un homenatge.
La mostra consta de 39 fotografies que arrepleguen imatges de membres de la FUE i guerrillers. Entre ells trobem a Alejandra Soler, amb 32 anys en l’exili en la URSS, Juan Marín, oficial de la Republica i membre de la resistència a França, Darío Marco, Juanjo Estellés.
Sindicalistes com Vicente Ramis i Isidro Guàrdia, membres de l’institut obrer com Emilio Monzó que va estar en la Batalla de l’Ebre a les ordres directes del General Líster. Guerrillers de l’Agrupació Guerrillera de Llevant i Aragó (AGLA) com José Navarro i Esperanza Martinez.
Aquest és un projecte del fotògraf Juan Navarro, col·laborador habitual del diari “Público” a València. La seua trajectòria
fotogràfica va començar fa 23 anys quan es va graduar en el Boston Art Institute. Va ser membre fundador de la cooperativa de fotògrafs “LAFOTO”.