UVCulturaUV Logo del portal

Madame

Una dona saltant

Dansa a La Nau. Per Compaía CienfuegosDanza

Dansa a La Nau

‘Madame’ 
Per Compaía CienfuegosDanza. Coreografia Yoshua Cienfuegos.
L’espectacle Madame, de la companyia Cienfuegos Danza, revisita la figura de Madame Warton i els seus espectacles de tableaux vivants que van captivar el Londres de mitjan segle XIX en una proposta on la figura femenina com a empresària, model, actriu i ballarina és central en la peça.
 
Inspirades en la investigació duta a terme per Laura Monrós-Gaspar en el si del grup d’Investigació “Literature, Arts and Performance” de la Universitat de València, la coreografia de Yoshua Cienfuegos retorna a la contemporaneïtat els cossos modelats dels tableaux de Warton a partir d’una reflexió sobre conceptes com la voluptuositat del cos femení, les restriccions de la feminitat en l’època victoriana i figures mítiques de la tradició occidental com Ariada o les Tres Gràcies.
La investigació per a aquest espectacle ha sigut finançada pel projecte d’investigació AICO/2021/225 de la Generalitat Valenciana.
Grup LAP (Universitat de València). Projecte AICO/2021/225.

Direcció i coreografia: Yoshua Cienfuegos
Música Original: Giuliano Parisi // Intèrprets: Maynor Chaves, Carmen Coy, Laura López, Alejandro García i Natalia Thaïs // Il·luminació: Germán Gundín // Vestuari: Yoshua Cienfuegos, Carmen Soriano // Producció: Jesús Mascarós

Col•loqui cada dimecres amb les companyies en acabar la funció
 

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades). Cada entrada costarà 2,10 €