UVCulturaUV Logo del portal

Mover montañas. Festival Dansa València

Un home disfressat actuant

Dansa a La Nau. Pre estrena d'Alberto Velasco. Centre Cultural La Nau

Dansa a La Nau
Festival Dansa València

'Mover montañas' (pre estrena) d'Alberto Velasco. 35'

Soc la vibració soterrada d’un folklore que travessa la nostra identitat mestissa. No deixe que la meua ideologia qüestione res. Sons mil·lenaris i sons que encara estan per escoltar. No entenc la transmissió de la tradició sense evolució. Este no és un treball d’arqueologia ni un rescat museístic de tradicions, és una cançó lliure, gojosa i bella del que la tradició significa en mi. Per això mouré les muntanyes. Per això dansaré. 
Creador indispensable en l’escena espanyola, Alberto Velasco ha treballat amb Marta Carrasco, Chevi Muraday, Jerome Bel, Hiroko Tanahashi, Carlota Ferrer, Manuel Liñán... Com a director i creador d’escena els seus muntatges s’han pogut veure per tot el món: Vaca!, La inòpia, Escenas de caza, Danzad malditos (Premi Max al millor muntatge revelació 2015), Dance to death en el Festival GREC 2017, Cuando todo cambia i la seua última creació, Sweet dreams, Premi Godoff a millor espectacle. 


Entrada gratuïta amb invitació: es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades)

Més informació [+]