UVCulturaUV Logo del portal

Participació ciutadana

  • 15 de desembre de 2015
Associació de Veïns de Natzaret

La participació és un dels punts clau del nostre projecte. Volem anar més enllà del taller audiovisual convencional, involucrar en la realització del curtmetratge als veïns del barri per a dur a terme diverses funcions de tipus tècnic o artístic, així com a les associacions que ens ajudaran en les qüestions pràctiques i de gestió. Volem involucrar al màxim possible de gent per això estem dedicant temps a reunir-nos amb agents i col·lectius del barri.

L'Associació de Veïns de Natzaret ens va acollir en la seua seu i ens va informar sobre els esdeveniments que es celebraran en els messos d'abril i maig a la plaça, van reservar l'edifici Marazul per als dies en què tindrà lloc el taller i ens posaren en contacte amb la resta d'associacions i col·lectius.

També vam visitar el Centre de Música i Dansa de Natzaret per a proposar-los fer la música del curtmetratge. Estan encantats de col·laborar amb nosaltres i han rebut la proposta amb molta il·lusió. Una vegada acabat el taller ens reunirem novament amb ells per a projectar el curt editat i veure que sons els suggerixen les imatges. Gravarem els instruments i inclourem la música perquè el curt siga més potent. També els hem proposat que participen el dia del Festival amb un concert de bandes sonores de cine entre les que se trovarà el tema principal de Cinema Paradís compost per Ennio Morricone.