Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

DOCIÈNCIA: ESCOLA PER AL PROFESSORAT DE SECUNDÀRIA

  • 4 de maig de 2020
Activitats DoCiència

Davant la situació d´excepcionalitat derivada de la crisi del COVID-19, l´Escola de Professorat de Secundària de la Facultat de Ciències Biològiques “DoCiència”, que compta amb el recolçament de la Delegació per a la Incorporació a la UV s´ha modificat de la següent forma:

L´escola presencial queda suspesa ja que no es té la seguretat de poder assistir a les instal·lacions de la Facultat de Ciències Biològiques i, en el cas de poder fer-ho, el ajornament de totes les activitats lectives pot requerir de l´ocupació de les aules i laboratoris per a altres fins. Esperem recuperar la presencialitat en la propera edició en juliol de 2021.

Des de l´organització de DoCiència ens volem adherir a l´esperit de fer accessibles materials online: publicarem tots els materials acumulats des de la nostra primera edició en 2015 fins ara, organitzats en diferents temàtiques (Càncer, Immunologia, Neurociència, Biotecnologia, Genètica, Reproducció Assitida, etc...) en juliol de 2020 en https://www.dociencia.cat per a que qualsevol que tinga interès se´ls puga descarregar.

En cada edició s’ha creat un “Recursoma” ple de propostes de tots el professors i professores assistents que compartien experiències d´aula, llibres interessants o recursos variats. Aquest any farem un “Recursoma dedicat al coronavirus” que també es fara públic en juliol de 2020 en https://www.dociencia.cat, on es recollira informació fiable recollida des del principi de la crisi i recursos variats inspirats en el virus que ha causat aquesta situació excepcional. Esperem que resulten útils a tota la comunitat educativa i al públic en general.

Més informació

Llista d'enllaços: