Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

VIII Olimpíada de Geografia i III Olimpiada d'Historia 2016

  • 1 de febrer de 2016
Imatge planeta terra

Inscripció oberta fins el 19 de febrer de 2016

Poden participar en les Olimpíades de Geografia i Història els alumnes de centres de secundària matriculats durant el curs 2015-2016 en segon de batxillerat. El nombre màxim de participants és de quatre per centre. La participació és individual. 

Els exàmens es realitzaràn el divendres 4 de març de 2016, a les 9.30 hores a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València (Avda. Blasco Ibáñez, 28). Els alumnes inscrits seran convocats a les proves sense necessitat de comunicació personal porterior. Excepcionalment es podrà modificar la data i hora si les circumstàncies així ho requerixen; en eixe cas, els centres seran informats oportunament. 

La prova de Geografia constarà de 50 preguntes tipus test d'opció múltiple, que podran inscorporar gràfics, fotografies i cartografia. Cada pregunta tindrà quatre opcions, de les quals una és la correcta. Tres errors anul·laran un encert. Les preguntes no contestades no es tindran en compte. La prova tindrà una duració aproximada d'una hora. 

La prova d'Història constarà de 30 preguntes d'opció múltiple que podrà incorporar material gràfic (mapes, quadros, fotografies). A l'acabar esta prova, es realitzarà una addicional i voluntaria per a l'obtenció de l'accèssit d'Informació i Documentació. La prova constarà de 10 preguntes d'opció múltiple de caràcter general relacionades amb el llibre, la lectura, les biblioteques i les noves tecnologies aplicades a la informació. 

Més informació: www.uv.es/incorporaciouv

Llista d'enllaços: