Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Estudiants d’alt rendiment acadèmic participen en la 8a edición de Ciència ARA, organitzada per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat

  • 8 de maig de 2018
Ciència ARA

Programa d’activitats científiques que pretén respondre a la demanda de centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre estudiants amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual que han fet els centres és per a estudiants de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut.

En esta huitena edició participen un total de 90 estudiantes de 1r i 2n de batxillerat. Els estudiants seleccionats tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV), la Facultat de Matemàtiques, en la Facultat de Química, l’hivernacle i en la planta d’aquaris del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE), en la Unitat d’Espectroscòpia Atòmica i Molecular del SCSIE, en l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA) i en l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio).

La activitat va començar amb la pràctica “Construeix amb nosaltres un programador amb un xip” que es va realitzar en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) a càrrec del professor Julio Martos.  A més, al llarg dels mesos de maig, juny i juliol els estudiants realitzaran diverses activitats en el Campus Burjasot-Paterna.

Finalment per a tancar esta huitena edició els estudiants seleccionats realitzaran una practica en l’ETSE-UV sobre energies renovables, que es realitzarà en els mesos d’octubre-novembre de 2018.

El programa de Ciència ARA podrá ampliarse en funció de la demanda del centres de batxillerat i/o de la propia oferta dels centres de la Universitat de València.

Més Informació: www.uv.es/incorporaciouv

Llista d'enllaços: