Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

Manuel Guillen reb a títol pòstum el Premi a l'Ètica del Col·lectiu Estudiants Ètica Fac. Economia

  • 21 de març de 2024
Acte d'entrega del Premi a l'Ètica al professor Manuel Guillen per part del Col·lectius d'Etudiants d'Ètica de la Facultat d'Economia

El Director del Dep. Direcció d'Empreses UV està present a l'acte d'entrega del Premi a l'Ètica al professor Manuel Guillen per part del Col·lectius d'Etudiants d'Ètica de la Facultat d'Economia.

Dins de la VII Setmana de l'Ètica celebrada a la Facultat d'Economia de la UV durant els dies 4 a 8 de març i organitzada pel Col·lectiu d'Estudiants d'Ètica, va tindre lloc l'entrega, a títol pòstum, del Premi a l'Ètica, al professor Manuel Guillen. A l'acte d'entrega, junt amb el Degà de la Facultat d'Economia i la Presidenta del Col·lectiu d'Estudiants, el Director del Departament de Direcció d'Empreses, Joan Ramon Sanchis, va dir unes paraules d'agraïment a la tasca docent i investigadora realitzada pel professor Manuel Guillén durant tots els anys que va formar part de l'equip de professorat del Departament. El Premi el va replegar el germà bessó, el també professor Antonio Guillén.

Imatges: