Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

II WORKSHOP JOVES INVESTIGADORS/ES DEPARTAMENT DIRECCIÓ D'EMPRESES

  • 22 de març de 2024
II WORKSHOP JÓVENES INVESTIGADORES/AS DEPARTAMENTO DIRECCIÓN DE EMPRESAS

El pròxim 30-31 de maig 2024 es realitzarà la segona edició del Workshop Joves Investigadors del departament de Direcció d'Empreses, dirigit tant a investigadors en fase d'iniciació com a júniors.

El pròxim 30-31 de maig 2024 es realitzarà la segona edició del Workshop Joves Investigadors del departament de Direcció d'Empreses, dirigit tant a persones en fase d'iniciació com a júniors. L'esdeveniment comptarà amb dues sessions presencials:

1) Sessió Beginner. Es durà a terme el divendres 31 de maig i estarà enfocada en investigacions d'estat inicial, sobretot doctorands, però també joves investigadors. En esta sessió es presentaran pòsters, que exposaran de manera clara i directa la seua investigació.

2) Sessió investigador/a Júnior. Tindrà lloc el primer dia del Workshop (dijous 30) i esta dirigida a articles amb resultats, és a dir, per a doctorands en etapes finals, especialment per a ajudants i contractats doctors del departament. Consistirà en una sessió amb format relator i preguntes/comentaris del públic.

Les instruccions per a participar són:

1-  La data final de lliurament per a totes dues sessions és l'1 de maig.
2- S'accepten treballs en anglés, castellà i valencià.
3- Tots els treballs hauran de ser enviats a la secretària del Departament Ana Ejarque (Ana.t.ejarque@uv.es) o a Ana Botella (Ana.botella@uv.es).

Per a més informació, consultar el següent enllaç: II WORKSHOP (pdf)