Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

El professor Vicente Ramón Torcal Tomás, homenatjat en la trobada de la xarxa MOTIVA

  • 4 de juny de 2019
Image de la noticia

En el marc de la trobada de la Xarxa Motiva, el professor del Departament de Direcció d'Empreses Vicente Ramón Torcal Tomás, coordinador de la xarxa per la Universitat de València, ha rebut el reconeixement de la Universitat de Antioquia (Medellín, Colòmbia) pel seu compromís i lideratge en el desenvolupament de la xarxa.

Motiva és una Xarxa temàtica iberoamericana sobre creació d'empreses i emprenedoria formada per persones pertanyents a diverses universitats, l'objectiu inicial de les quals és “unir i coordinar esforços institucionals per a fomentar la creació i el desenvolupament d'empreses, que contribuïsquen directament en el benestar social dels països de la regió”.
La xarxa, que va nàixer en 1999, realitza trobades anuals des de la seua creació. En l'última trobada, celebrat a València, la xarxa ha complit el seu vinté aniversari i ha aprofitat l'oportunitat per a reconéixer el treball del professor Vicente Ramón Torcal. Per això, la Universitat de Antioquia li dóna la benvinguda com a visitant il·lustre de la seua Universitat, destacant, entre altres qüestions, la seua condició de ciutadà que treballa per contribuir a millorar la qualitat de vida de les comunitats, la seua solidaritat, humanisme i esperit cívic.