Logo de la Universitat de València Logo Departament de Finances Empresarials Logo del portal

Tancament del Curs 2019-2020 en el Màster Universitari Oficial en Finances Corporatives (MFC)

  • 29 de juny de 2020
Image de la noticia

Felicitats per les grans fites aconseguides!

El Màster Universitari Oficial en Finances Corporatives tanca el curs 2019-2020 aconseguint importants fites en la formació de postgrau que proporciona a l'alumnat el coneixement més avançat.

1- Acord amb el Programa de Doctorat en Comptabilitat i Finances Corporatives de la Universitat de València. Aquest acord posiciona al MFC com una de les vies d'accés reconegudes a l'esmentat programa de Doctorat, diversificant així les opcions d'ocupabilitat dels egressats: els estudiants del MFC poden optar per realitzar estudis de doctorat o per desenvolupar el seu futur laboral en l'empresa com a professionals en l'àmbit de les finances corporatives.

2- Incorporació del MFC al Club de Mentors de la Facultat d'Economia. Els estudiants del MFC han pogut accedir a un/a mentor/a de reconegut prestigi en l'àmbit de les finances que els ha assessorat en el procés de cerca d'oportunitats laborals, https://www.uv.es/uvweb/economia/es/facultad/club-mentores-fde/mentores-del-club/master-finanzas-corporativas-1286100405186.html sent els resultats d'aquest primer any excel·lents en termes de satisfacció tant pel que respecta a l'alumnat com als mentors.

3- Atracció de talent en estudiants i professorat. Hem comptat amb grans professionals de les finances entre el professorat, com Francisco Duato (One to One), José María Ros (Capital i Gestió), o Luis Tarabini (EFE & ENA) i amb estudiants Premi Extraordinari de Carrera, o amb experiència prèvia en finances de JPMorgan, CFA Institute, per exemple, i de diferents països d'Europa, Llatinoamèrica, Àsia i els Estats Units, que estan ara preparats per a afrontar un gran futur professional.

4- Formació in situ en les instal·lacions de la Borsa de Madrid. Activitat ja arrelada en el pla formatiu del màster, que no sols permet conéixer millor els secrets de l'operativa borsària sinó que també representa una magnífica oportunitat per a cohesionar el grup d'estudiants i networking.

5- Innovació Educativa en els Treballs Fi de Màster. El MFC ha tornat a gaudir la distinció de la UV per la innovació educativa que aplica en els TFMs de transferència de resultats d'investigació a la Indústria.

6- A més, els estudiants han participat per primera vegada en un Taller d'Ideació Estratègica entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc de l'assignatura de Nous Enfocaments de Direcció Estratègica i el projecte Facultat d’Economia Ètica: Formant a futurs professionals amb ètica. El taller es va realitzar amb LEGO Serious Play, una metodologia basada en l'aprenentatge kinestésico, en línia amb les metodologies més avantguardistes empleades per les empreses en la presa de decisions.

….i moltes mes històries d'èxit en cadascuna/o dels nostres estudiants d'aquest curs o de cursos passats, que han accedit a un treball o han ascendit. Enhorabona a cadascun de vosaltres! El vostre èxit és el nostre èxit!