Castellano
English
Directori
Facultats i Escoles
Departaments
Serveis
Instituts Investigació i ERI
Grups d'Investigació
Altres estructures
Consell de Direcció
Altres òrgans d'Universitat
Fundacions i entitats associades
Càtedres institucionals
Cercador de Persones
Plànols
Directori telefònic
Emergències i Seguretat
User
ENTORN D'USUARI UV
Seu electrònica UV
Registre General
Tauler Oficial d'anuncis UV
Aula Virtual
Perfil de contractant
Youtube
Menú
El departament
Presentació
Ubicació i Contacte
Organització
Secretaria
Recursos
Docència en Grau
Graus
Docència en Postgrau
Màsters Universitaris
Titols Propis
Doctorats
Doctorats vinculats amb el Departament
Investigació
Grups d'Investigació
Memòria d'investigació
Personal
Professorat i personal investigador
Personal Tècnic i d'Administració
Inici
>
Investigació
>
Grups d'Investigació
>
Diversitat microbiana i Taxogenòmica de procariotes
>
Activitats del Grup
> Col·laboracions
Submenu
Grup d'Investigació 'Selecció i caracterització de rents vínics. Ús d'enzims per incrementar l'aroma del vi'
Grup d'Investigació 'Detecció de bacteris en aliments mitjançant tècniques moleculars'
Grup d'Investigació "Microbiologia de l'elaboració de vins. Fermentació malolàctica"
Grup d'Investigació 'Immunologia de les infeccions fúngiques'
Grup d'Investigació 'Infeccions Gastrointestinals'
Diversitat microbiana i Taxogenòmica de procariotes
Col·laboracions
Presentació
Activitats del Grup
Membres del Grup
Línies d'investigació
Contractes i Projectes
Publicacions
Tesis Doctorals
Col·laboracions
Contingut en preparació.