Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Màrqueting Logo del portal

CONVOCATÒRIA AJUDES PER A ESTUDIANTS DE DOCTORAT EN MÀRQUETING

  • 25 de novembre de 2020
Convocatòria ajudes per a estudiants de doctorat en màrqueting

Convocatòria per a la Difusió del Coneixement Científic en Màrqueting 2020 per a estudiants en el marc del Programa de Doctorat en Màrqueting de la Universitat de València.

RESOLUCIÓ 7 de setembre de 2020, de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen i s’estableixen les bases reguladores de les ajudes per a la difusió del coneixement científic en màrqueting per a estudiants, en el marc del Programa de Doctorat en Màrqueting del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats. 

La vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, fent ús de les atribucions que li confereix la resolució de 19 de juny de 2019, del Rectorat de la Universitat de València (DOGV 27.06.2019), per la qual s’aprova la delegació de funcions en els vicerectors i les vicerectores, la secretària general, el gerent i altres òrgans d’aquesta universitat, 

Convocar les ajudes per a la difusió del coneixement científic en màrqueting 2020 per a estudiants, en el marc del programa de doctorat en Màrqueting de la Universitat de València i les bases que regulen aquesta convocatòria, incloses en l’annex I d’aquesta resolució. 

Les sol·licituds es presentaran preferentment en el registre auxiliar del departament de *Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d’Economia, sense perjudici que es puguen presentar en el registre general de la Universitat de València (Edifici *Rectorat, Av. Blasco Ibáñez, 13, 46010-València), o en qualsevol dels seus registres auxiliars. També es podran presentar, a aquest efecte, en qualsevol dels registres previstos en l'article 38 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

Les sol·licituds, segons model que es pot descarregar en aquesta web, aniran dirigides a la directora del programa de doctorat en Màrqueting del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, i es presentaran des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 30 d'octubre de 2020 

Documentació: