Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

Defensada amb èxit la tesi doctoral sobre la justícia organitzacional en els centres d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual

  • 25 de març de 2023
Lectura d'Alice Maniezki

Alice Maniezki va defensar amb èxit la seua tesi titulada "Tres perspectives sobre la justícia organitzacional en els centres d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual: Un estudi sobre la col·laboració entre professionals i famílies".

El passat 25 d'abril del 2023, Alice Maniezki, doctoranda del programa en Psicologia dels RH, va presentar i va defensar la tesi doctoral titulada: "Tres perspectives sobre la justícia organitzacional en els centres d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual: Un estudi sobre la col·laboració entre professionals i famílies".

La tesi va tindre lloc en la Facultat de Psicologia i la defensada va respondre amb èxit a diferents preguntes i comentaris del tribunal. La tesi va ser dirigida pel Dr. Vicente Matínez-Tur, la Dra.Yolanda Estreder i la Dra. Carolina Moliner. El tribunal que va avaluar la tesi va estar format pels professors Ana Zornoza (UV), Leonor Pais (Universitat de Coïmbra, Portugal), i Miguel Ángel Mañas (Universitat de Sevilla).