Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Als estudiants que s'hagen matriculat en un grup ARA amb anterioritat al curs 202/23 se'ls mantindran les mateixes condicions que estigueren vigents en el moment que es va matricular per primera vegada en aquests grups.

A partir del curs 2022-23 els grups ARA desapareixen. La Facultat d’Economia continua oferint grups de docència en anglés en els següents graus:

1.- Un grup de docència en anglés en el Grau de ADE.
Els estudiants de nou ingrés es matriculen en el mateix ordre en el qual han sigut admesos per preinscripció. Els alumnes que desitgen cursar els seus estudis en el grup de docència en anglés han de matricular-se en el grup IA el dia de la seua cita de matrícula, si existeixen places disponibles.

Es recomana un nivell B2 per a un millor aprofitament de les classes amb docència en anglés 

2.- Un grup de docència en anglés en el Grau d'Economia.
Els estudiants de nou ingrés es matriculen en el mateix ordre en el qual han sigut admesos per preinscripció. Els alumnes que desitgen cursar els seus estudis en el grup de docència en anglés han de matricular-se en el grup IJ el dia de la seua cita de matrícula, si existeixen places disponibles.

Es recomana un nivell B2 per a un millor aprofitament de les classes amb docència en anglés 

3.- Un grup grup de docència en anglés en el Grau de GIB.
Per a poder matricular-se en el grup de docència en anglés del Grau de GIB, l'estudiantat haurà d'acreditar el nivell B2 d'anglés. Per a això, es requereix enviar una sol·licitud (descarregar sol·licitud) a través del correu electrònic: docenciaingles@uv.es en la qual indicaran si disposen de certificació oficial del nivell B2 d'anglés o si realitzaran la prova d'idiomes en el Centre d'Idiomes de la UV.

Els estudiants que no disposen de certificació i hagen realitzat la prova d'idioma en el Centre d'Idiomes de la Universitat de València deuran obligatòriament aportar una certificació oficial de nivell B2 durant el primer curs.

Les certificacions oficials que acrediten el coneixement del nivell B2 d'anglés es poden consultar en la següent taula d'equivalències.

L'estudiantat que vulga optar a cursar el grau en el grup de docència en anglés ha de matricular-se en el grup GO en castellà i haurà de triar el segon idioma a cursar. La matrícula dels estudiants admesos en aquest grup, serà modificada d'ofici per la Secretaria de la Facultat d'Economia, que els matricularà en el grup IO.

Els alumnes del grup de docència en anglés de GIB, se seleccionaran una vegada matriculats i atenent la seua nota d'admissió en la titulació (75 places).

Prova d'anglés organitzada pel Centre d'Idiomes de la Universitat de València :

  • Període d'inscripció: del 17 al 21 de juliol 2023
  • Matrícula en línia (automatrícula) a través del següent enllaç: https://cursoscdi.uv.es/view/317
  • Import: 45 €

Més informació: contactocdi@uv.es

L'examen es realitzarà el dia 24 de juliol 2023 a les 10:00 h.
La prova constarà de tres parts i tindrà una duració màxima de 2 hores i mitja:

  1. Use of English (gramàtica i vocabulari)
  2. Listening comprehension (comprensió oral)
  3. Reading comprehension (comprensió escrita). 

4.- Un grup de docència en anglés en el grau de Finances i Comptabilitat (FIC).
En la Facultat, també existeix la possibilitat de rebre les classes en anglés en el primer curs del Grau de FIC. Els interessats hauran de presentar la sol·licitud durant el període de matrícula, a través del correu electrònic: docenciaingles@uv.es (Descarregar sol·licitud)