Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El perfil d’ingrés recomanat és, per aquest ordre, estudiants que hagen finalitzat estudis reglats de grau en especialitats relacionades amb: direcció d’empreses (p. ex., graus en ADE, Empresarials; Gestió de Pimes; International Business, etc. ), àrees relacionades amb la direcció d’empreses i amb l’economia de l’empresa (graus en Finances i Comptabilitat, Turisme, Relacions Laborals i Recursos Humans, etc.) o afins a aquestes (grau en Economia, Enginyeria Industrial, etc.).

En general és recomanable que els estudis universitaris realitzats anteriorment hagen proporcionat a l’estudiant coneixements bàsics sobre les temàtiques següents: direcció general i organització d’empreses, direcció estratègica. gestió de recursos humans. Màrqueting, finances, comptabilitat, gestió d’operacions, estadística, economia.

- Acreditació de B2 d'una de les dues llengües pròpies de la Universitat de València que no les tenen com a llengua materna. L’acreditació s’ha de fer mitjançant certificat oficial o  la realització una prova oral i escrita.

-Certificacions de domini de l'anglès (per a candidats de parla no anglesa): Possessió d'un nivell B2 o superior de domini de l'anglès, d’acord amb els estàndards del CEFR (Common European Framework of Reference for Languages: Learning, Teaching, Assessment). Si no s'aporta certificació, la comissió pot realitzar una prova de nivell al candidat.