Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Estudiants de turisme de la Facultat d’Economia organitzen una Marató Teatral Solidària

  • 23 de novembre de 2018
Image de la noticia

Estudiants del Grau de Turisme de la Universitat de València organitzen una marató teatral solidària com a projecte final d'una assignatura de 4º curs. Quatre peces escèniques seran programades per al pròxim 7 de Desembre en la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, Universitat de València.

Es tracta d'obres de companyies valencianes interpretades majoritàriament per dones que han sigut estrenades en diferents festivals de teatre.

El què fa veritablement especial a aquest projecte són les accions que duen a terme els estudiants de l'assignatura de Màrqueting de l'Oci durant el primer semestre de l'últim curs universitari. Durant aquests mesos els alumnes s'han encarregat de la gestió del pressupost de la marató teatral, així com la venda d'entrades, l'elaboració de campanyes de comunicació; com la de mitjans tradicionals i mitjans digitals, el disseny del cartell publicitari i entrades, la venda d'aquestes i finalment la cerca de patrocinadors.

Els beneficis de la marató teatral seran destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A més, la marató donarà protagonisme total a la figura de les dones en el món de l'art ja que totes les obres estan protagonitzades principalment per ELLES.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies a l'ajuda de dos principals patrocinadors; Nemesio Automóviles Jeep, AFRASA i Óptica Juan R. Silla, els quals han aportat generoses quantitats a aquesta acció solidària. També hem d'agrair les donacions dels nostres col·laboradors; Radio City, Pollos Planes, Aves la Maña, Rocío Blázquez Fisioterapeuta, Velarte, Rascanya Restaurante, Plásticos Gamón S.A., Mediapalm viveros, Peluqueros Vicente i Fonti-tour viatges. A més comptem amb una fila zero en la cada persona pot aportar el seu granit d'arena amb una donació solidària sense que siga necessari estar present durant l'actuació de les obres.

Divendres que ve 7 de desembre a les 17.30h s'exposaran les obres en la Sala Matilde Salvador (La Nau, Universitat de València), situada en el Carrer Universitat número 2. La primera obra serà Els Camins Del Desig a les 17:30. A continuació, Jo no puc oblidar-la a les 18:30 i a les 19:30 Califòrnia. Finalment, gaudirem de les Mares Preses per a posar punt final a la marató teatral.

ELS CAMINS DEL DESIG

”Els camins que prenem al llarg de la nostra vida són molts i molt variats, a voltes senzills i bonics i unes altres no tant. I fins a en aquells moments de cruïlla, sempre hi ha una línia de fugida o via de fuita, o el que és el mateix: un camí.”

(Estrenada en el Festival Russafa Escènica 2017)

JO NO PUC OBLIDAR-LA

Una tragicomèdia que arriba per a relatar-nos l'avantpassat d'Ángela Bermúdez sobre les seues àvies, de com van arribar a ser estimades i com van desenvolupar les seues vides, una a la Manxa i l'altra en el Cabanyal.

(Estrenada en el festival Cabanyal Ìntim 2018 i premi del públic)

CALIFÒRNIA

Tracta sobre el viatge a Califòrnia de la protagonista on li permet contactar amb el seu pare recentment mort. Al llarg de l'obra es mantenen converses entre ells on la música és la seua gran connexió.

LES MARES PRESES

Tracta sobre una peça que explica com dues mares, Josefa i Aurora, que represàlies durant la postguerra, es van conèixer en la presó i van lluitar juntes per traure a les seues famílies de la misèria i la repressió. Per fi arriba a València, un homenatge a totes aqueixes dones anònimes que amb la seua resistència van vèncer malgrat pertànyer al bàndol dels vençuts.

(Obra estrenada en el festival Cabanyal ìntim 2016, amb més de 50 representacions en tota Espanya).

Xarxes Socials: