Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

José Manuel Pastor elegit com a Degà de la Facultat d´Economia

  • 16 de setembre de 2015
José Manuel Pastor elegit com a Degà de la Facultat d´Economia

José Manuel Pastor ha sigut elegit aquest dimecres, 23 de setembre, com a Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Vicedegà des de 2012, encapçalava la candidatura que ha rebut el suport majoritari de la Junta.

En la presentació del seu programa a la Junta de Facultat, va destacar com a eixos principals els derivats de mantenir i incrementar l'excel·lència internacional de la Facultat d´Economia, i fer d'açò una eina que contribuïsca eficaçment al desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat Valenciana. Entre els reptes fonamentals del seu pròxim mandat destaquen, els originats de la possible implantació del model 3+2 en cas que aquest acabe imposant-se: aprofitar els canvis per a generar una oferta integrada i coherent de grau-postgrau, millorant la qualitat amb la informació dels processos d'acreditació i reforçant la internacionalització dels títols. També vol convertir en eixos de la seua gestió la potenciació de la relació amb els egressats i que la Facultat siga un referent de convivència acadèmica, debat plural crític i constructiu que contribuïsca a la modernització de la societat i economia valencianes.

Li acompanyaran en l'equip els professors Rosa Yagüe, Empar Pons, Manuela Pardo, Paula Pallarés, Francisco Muñoz, Dolores Montagud, Dolores Forés, Pedro Cillero, Salvador Castro i Joaquín Aldás.

José Manuel Pastor és llicenciat i Doctor en Ciències Empresarials per la Universitat de València, Professor Titular acreditat per a Catedràtic d'Universitat del Departament d'Anàlisi Econòmica i investigador de l'Institut Valencià de Recerques Econòmiques (Ivie). Ha sigut Vicedegà de Pràctiques i Relacions amb l'Empresa i l'Economia entre 2012 i 2014, i Vicedegà de Comunicació i Relacions amb l'Empresa des de 2014 fins hui. La seua recerca ha anat centrant-se progressivament en l'economia bancària, l'economia regional i l'economia de l'educació. Ha sigut investigador visitant a Florida State University i en University of Bangor i consultor extern del Banc Mundial. Així mateix ha publicat més de quaranta llibres i capítols de llibre i més de quaranta articles en revistes especialitzades nacionals i estrangeres. Ha sigut investigador principal de diversos projectes competitius i de projectes amb empreses i Administracions Públiques. En l'actualitat és investigador principal d'un projecte del Pla Nacional d´Investigació del Ministeri de Ciència i Tecnologia, a més de dirigir i coordinar un Grup d'Innovació Educativa consolidat.