Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Trobada Anual d'estudiants amb Mentors

  • 12 de desembre de 2018
Encuentro Anual de estudiantes con Mentores

Dimecres passat 28 de novembre es va celebrar la Trobada Anual de Mentors i Alumnes en el Hall de la Facultat d'Economia. Prop de 40 mentors i més de 50 alumnes es van donar cita en aquesta primera trobada en persona, en el qual els estudiants preseleccionats van tindre el seu primer contacte en persona amb els mentors del seu màster.

Els estudiants van poder exposar-los als mentors les seues aptituds, motivacions i formació professional prèvia, abans de que els mentors prenguen la decisió final sobre quins són els estudiants que estan disposats a tutelar.

L'acte va ser patrocinat per la Cátedra de Finanzas Internacionales Santander, Grupo Dulcesol, Colegio de Economistas de Valencia, Rimontgó, S2Grupo, Fuerza Comercial, Air Nostrum, Industrias Saludes, Royo Group, ONEtoONE, Vithas Nisa, Torrecid, Devstat, RNB, Win to Win Partners, Ivie i Secna Group.

L'acte es va iniciar amb les paraules del Degà de la Facultat, José Manuel Pastor, en la que va donar la benvinguda a tots els assistents i va agrair als mentors i estudiants la seua disposició i compromís per a fer part del programa. A continuació va prendre la paraula el President del Club de Mentors, Francisco Duato, qui va reiterar els agraïments i va llançar el primer premi del Club de Mentors en aliança amb WinToWin Partners: un joc que permet als estudiants treballar en grups (estos poden incloure a un alumni del Club de Mentors) per a simular la direcció d'una companyia multinacional durant 5 exercicis fiscals, competint amb altres equips per un premi de 1.000 EUR en metàl·lic, que s'atorgarà a aquell que genere major valor a l'accionista al llarg dels 5 anys.

Posteriorment es va donar pas a l'àgape, en el qual es van produir les primeres conversacions entre mentors i estudiants. Al desembre es realitzaran les assignacions definitives, i el procés de mentoritzat donarà començament. Moltes gràcies a tots els assistents i personal tècnic i de servicis per la seua assistència i col·laboració en este gran esdeveniment!