Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

4 abril 2017 Jornada “Dona i esport en l'àmbit de l'economia, l'empresa i el turisme”

 


L'esdeveniment, que se celebrarà el 4 d'abril en el Saló de Graus, des de les 9:30h, comptarà amb una ponència, la presentació del lliure “Mujeres y el VCF”, un debat-col·loqui i el lliurament dels IV Premis d'Igualtat de la Facultat.

La Facultat d’Economia organitza dimarts que ve 4 d'abril una jornada sobre la dona i l'esport i la seua influència en les àrees de l'economia, l'empresa i el turisme, en la qual participaran dones amb destacades carreres en l'àmbit esportiu, acadèmic i empresarial..

L'acte serà inaugurat per Mª Josep Amigó, Vicepresidenta de la Diputació de València; Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

La jornada començarà amb la conferència “Dona, esport i progrés econòmic”, impartida per la professora de la Facultat d’Economia, Irene Comeig.

A continuació, tindrà lloc la Presentació del Llibre: “Mujeres y el VCF” al que li seguirà un col·loqui que comptarà amb la participació de: María Caballero, Periodista esportiva i autora del llibre; Andrea Palacios, Jugadora del Llevant UD i alumna de la Facultat d’Economia; Amparo Dols, Responsable d'Esports del Campus dels Tarongers; Mara Aparicio, Directora de “Nosotras Deportistas y Carrera 10kfem”; María José Miquel, Professora del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la UV i; Isabel García, Diputada Delegada de Joventut, Esports i Igualtat

Clausurarà la jornada, María Such, Directora General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere.

En el marc d'aquesta jornada, es farà lliurament de la IV Edició dels Premis d'Igualtat de la Facultat d’Economia, que tenen com a objectiu la reflexió i l'estudi sobre les persones, institucions o empreses que hagen promogut la igualtat de gènere a la Comunitat Valenciana.



Cartell
 

 

8 març 2017 Dia Internacional de la Dona

 


La Facultat d'Economia celebra, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un programa d'activitats culturals que tindrà lloc el dia 8 de març a les 10:00 hores en la Sala Ignasi Vilallonga.


Cartell
Galeria fotogràfica

 

Fins el 31 de març 2017 IV Premi d'Igualtat a la Facultat d’Economia

 

La Facultat d'Economia convoca el IV Premi d'Igualtat a la Facultat d’Economia: “La lluita per la igualtat de gènere: persona, empresa o institució a la Comunitat Valenciana". El termini de presentació finalitza el divendres 31 de març de 2017.

L'objectiu d'aquest premi és que les persones que hi participen reflexionen i elaboren un informe sobre una persona, institució o empresa que haja promogut la igualtat de gènere a la Comunitat Valenciana.

Hi poden participar les estudiantes i estudiants, el personal docent i investigador (PDI) i el personal d'administració i serveis (PAS), adscrits a la Facultat d'Economia durant el curs acadèmic 2016-2017.

 

Dilluns 25 novembre 2016 Actes al voltant del Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona

El dia 25 de novembre a les 12 hores, minut de silenci al Punt deTrobada de la plaça central del Campus dels Tarongers, plaça “Manuel Broseta” i solta de globus simultània als 3 campus de la Universitat de València. A continuació en el Hall de la Facultat, s'inaugurarà l'Exposició “Nosaltres les escriptores”.



Cartell
 

 


Organitza: Comissió d'Igualtat, Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat
Col·labora: Unitat d'Igualtat de la Universitat de València