Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

 

Divendres 21 d'abril de 2023 Dones emprenedores i empoderament econòmic: creant un futur més equitatiu

Divendres 21 d'abril a la sala Ignasi Villalonga de la Facultat d'Economia, a les 12.10 hores, tindrà lloc una jornada en la qual es posarà de manifest el paper de les dones economistes referents amb una menció especial, com a pionera, a la nostra companya i ex Degana Trinidad Casasús Estelles.

La informació de la jornada, així com el QR per a la inscripció ho teniu disponible en el següent cartell: https://ir.uv.es/9TrjmcU



Galeria fotogràfica

 

Termini de presentació fins a l'1 de març de 2023 V Concurs de Publicacions de Gènere


L'objecte d'aquest concurs és premiar la millor publicació vinculada amb el gènere, realitzada per qualsevol membre de la Facultat d'Economia de manera individual o col·lectiva.
Consistirà en la presentació de publicacions d'articles en revistes científiques, de llibres o capítols de llibre, que versen sobre temes de gènere i que es troben publicats en els anys 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 i 2023.
El termini de presentació finalitza l'1 de març.

Pots consultar les bases en aquest enllaç i Tauler UV


 Cartell
 Galeria fotogràfica

 

Termini de presentació fins al 20 de febrer de 2023 X Premi d'Igualtat "JJ Ponce" de la Facultat d'Economia “Una imatge per a la Igualtat”

Premiem les millors fotografies que mostren la igualtat entre dones i homes sota el lema: "Una imatge per a la Igualtat". Les fotografies podran ser presentades per l'estudiantat, el PDI i el PAS i PIF de la Facultat d'Economia, durant el curs 2022-2023.

Els/as candidats/as han de publicar en Facebook, Twitter o Instagram una foto realitzada per la persona participant sobre la Igualtat i esmentar/etiquetar o al·ludir sempre a la Facultat d´Economia.

La foto ha de publicar-se amb l'etiqueta #fdEIgualdad, etiquetar la Facultat d'Economia i posar un breu títol per a poder identificar-la. Si el perfil de la persona participant és privat, haurà d'enviar per correu electrònic una captura de la publicació i la foto original a: maria.A.vivo@ext.uv.es.

Els premis consisteixen en: un primer de 150 euros, un segon de 100 euros, un tercer de 75 euros i dos accèssits de 50 euros.

Les fotografies es poden presentar fins al 20 de febrer de 2023 a les 14 hores.

Resolució X Premi d'Igualtat JJ Ponce

  • Cartell
  • Galeria fotogràfica

 

Novembre de 2022  "I Concurs de Instagram contra la violència de gènere"

Comenta la nostra publicació de instagram amb una frase/lema que manifeste la teua implicació en la lluita contra la violència de gènere juntament amb l'etiqueta #FdEcontraviolenciadegenero i podràs guanyar fins a 100€. 

Participa fins al 18 de Novembre!

 


Cartell
Galeria fotogràfica

 

 


Organitza: Comissió d'Igualtat, Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat
Col·labora: Unitat d'Igualtat de la Universitat de València