Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudiants de la Facultat d’Economia gaudeixen d'una jornada educativa i cultural a Madrid

  • 10 d’abril de 2024
Image de la noticia

Divendres passat 22 de març, estudiants de la Facultat d'Economia van viure una experiència enriquidora gràcies a una excursió organitzada per l'Assemblea de Representants (ADR), i patrocinada per la pròpia facultat. El destí va ser Madrid, on van tindre l'oportunitat de participar en la II Trobada de Joves Economistes organitzada pel Consell General d'Economistes, així com de visitar el Senat.

La jornada va començar en el matí, quan un grup de 70 estudiants es va reunir a les portes de la facultat per a emprendre el viatge cap a la capital espanyola. El propòsit principal del viatge era assistir a la II Trobada de Joves Economistes, un esdeveniment que va reunir a destacats professionals i acadèmics de l'àmbit econòmic per a debatre sobre temes rellevants i tendències actuals en la disciplina.

Els estudiants van tindre l'oportunitat de participar en diverses conferències i taules redones, on van poder ampliar els seus coneixements i perspectives sobre l'economia contemporània. A més, van interactuar amb altres joves interessats en el camp, establint contactes i compartint experiències que van enriquir la seua formació acadèmica i professional.

També el grup va visitar el Senat, on van poder conéixer les majestuoses sales i corredors d'aquest emblemàtic edifici. Els estudiants van tindre l'oportunitat de conéixer la història i el funcionament d'una de les institucions fonamentals de la democràcia espanyola, així com de reflexionar sobre el paper de l'economia en l'àmbit polític i legislatiu.

Podem dir que l'excursió organitzada per l'Assemblea de Representants de la Facultat d'Economia va brindar als estudiants una experiència integral que va combinar aprenentatge acadèmic, networking i exploració cultural. Sens dubte, una oportunitat única per a enriquir la seua formació com a futurs economistes i viure una jornada inoblidable en la capital espanyola.

Més informació