Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

"Soft Skills vs Hard Skills. Una nova perspectiva en l'empresa de hui dia"

  • 28 de març de 2021
Image de la noticia

Dijous passat 26 de març la mentora Luisa Bravo va impartir el segon seminari "Soft Skills vs Hard Skills. Una nova perspectiva en l'empresa de hui dia" dins de la programació de xarrades que ofereix el Club de Mentors de la Facultat d'Economia. El seminari, introduït per la directora del Club de Mentors, Marisa Quintanilla, va ser en format en línia.

Luisa Bravo va anar introduint al llarg de la xarrada diferents habilitats i destreses necessàries per a augmentar el valor com a professional. Aquestes habilitats són imprescindibles en el moment d'incorporar-se al mercat laboral, i també posteriorment, ja que augmenten la probabilitat d'ocupar llocs de major responsabilitat i progressar en les empreses o organitzacions on es puga treballar o s'estiga treballant en el moment.

Durant la xarrada, els estudiants van participar activament en les seues intervencions i van analitzar, guiats per la mentora, les seues fortaleses, punts de millora i les seues últimes emocions. Luisa ens va deixar clar que "les emocions condicionaran les nostres decisions".

Gràcies Luisa per la teua valuosa contribució, i gràcies als 55 participants assistents per la seua participació activa!

Imatges: