Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

170 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de batxillerat van participar en la XXI fase local de l'Olimpíada d'Economia

  • 26 de març de 2024
Image de la noticia

Dissabte passat 23 de març a les 10.00h, en la Facultat d'Economia de la Universitat de València, va tindre lloc la XXI fase local de l'Olimpíada d'Economia a la qual es van presentar 170 estudiants que cursen els seus estudis en 50 centres d'ensenyament secundari de la província de València. Amb aquesta competició, les Facultats organitzadores pretenen estimular l'estudi de l'Economia i l'Economia de l'Empresa entre els joves, així com premiar l'esforç i potenciar l'excel·lència acadèmica. La prova consisteix a donar resposta a tres tipus d'exercicis, estructurats en preguntes conceptuals, proves numèriques i, finalment, l'elaboració d'un comentari de text d'actualitat econòmica.

Els sis primers estudiants classificats representaran a la Facultat d'Economia de la Universitat de València i a la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) de la Universitat Politècnica de València en la fase final de la XV edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de juny de 2024, en la Facultat de Ciències Empresarials de la Universitat de la Rioja.

La fase local de l'olimpíada a la província de València està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València. Aquesta fase compta amb el patrocini del Col·legi d'Economistes de València, la Càtedra de Finances Internacionals de la Universitat de València-Banc de Santander i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat de la Universitat de València.

La Universitat de València concedirà un premi de 1.000 € als estudiants guanyadors de l'Olimpíada que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en aquesta universitat. La Universitat Politècnica de València, per part seua, eximirà del pagament dels preus públics per serveis acadèmics corresponents al curs 2024/2025 als estudiants guanyadors que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en aquesta universitat.

Enllaç galeria fotogràfica

Moltes gràcies a l'alumnat i professorat per participar un any més en aquesta iniciativa, així com a les comissions organitzadores i institucions que col·laboren en la fase local Olimpíada d'Economia!!