Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

182 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de batxillerat van participar dissabte passat 13 d'abril en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia

  • 17 d’abril de 2019
Olimpiada Economía

Els sis primers estudiants classificats representaran a la Facultat d'Economia de la Universitat de València i a la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València en la fase final de la XI edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juny, en la Facultat de CC. Econòmiques i Empresarials de la Universitat Complutense de Madrid.

La fase local de l'olimpíada a la província de València està organitzada conjuntament per la Facultat d´Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València. Aquesta fase compta amb el patrocini de la Borsa de València, el Col·legi d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals de la Universitat de València-Banc de Santander.

La Universitat de València concedirà un premi de 1.000 € a tots els estudiants guanyadors de l'Olimpíada, que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en aquesta universitat. La Universitat Politècnica de València, per part seua, eximirà del pagament dels preus públics per serveis acadèmics corresponents al curs 2019/2020 als estudiants guanyadors que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en aquesta universitat. En el cas que l'estudiant siga ja beneficiari d'aquesta exempció per qualsevol altre motiu, i formalitze la seua matrícula a la Universitat Politècnica de València, rebrà en el seu lloc la quantitat de 1.000 € en concepte d'ajuda a l'estudi.

A més, els deu estudiants que hagen obtingut les millors qualificacions en la fase local i els professors dels tres alumnes millor qualificats rebran un premi addicional aportat per la Borsa de València en un acte que se celebrarà en la seua seu.