Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

CAIXA ONTINYENT Premi Consell Social UV en la modalitat Col·laboració Universitat-Empresa

  • 20 de gener de 2023
Image de la noticia

La que ha sigut ja la 26 edició dels Premis Universitat Societat del Consell Social de la Universitat de València ha reconegut a Caixa Ontinyent, única caixa d'estalvis de la Comunitat Valenciana, en la modalitat Col·laboració Universitat-Empresa pels seus estrets vincles amb la Universitat de València a través de diferents programes i iniciatives.

Un guardó que va ser recollit pel seu president, José Pla, Catedràtic d'Universitat en el Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d’Economia, en presència de la presidenta del Consell Social de la Universitat de València, María Emilia Adán, la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, Josefina Bueno, i de la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre.

En el seu discurs d'agraïment, el professor Pla va destacar algunes de les iniciatives que des de Caixa Ontinyent s'han mantingut amb la UV des de fa més de 20 anys, com a part activa de la Fundació Campus Ontinyent el que ha possibilitat que, juntament amb l'Ajuntament de la ciutat, Ontinyent es convertisca en una ciutat universitària amb més de 1.000 estudiants actualment, 160 dels quals del grau en ADE.

També ha possibilitat la realització de les pràctiques formatives de les quals, en els últims 6 anys, s'han beneficiat més de 70 estudiants de la Universitat de València. De fet, apuntava Pla, el 14% del personal fix de Caixa Ontinyent procedeix d'aquestes pràctiques. Participa, a més, des de 2017, en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia.

En aquest entranyable esdeveniment de lliurament de Premis Universitat-Societat, també va ser present el Director General de Caixa Ontinyent, Vicente Penadés, egressat il·lustre de la nostra Facultat.

ENHORABONA A CAIXA ONTINYENT PER AQUEST MERESCUT RECONEIXEMENT!!

Més informació