Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Cerimònia de Graduació de Màsters de la Facultat d´Economia de la Universitat de València

  • 4 de setembre de 2022
Image de la noticia

Més de 200 estudiants de Màsters de la Facultat d’Economia de la Promoció 2022, juntament amb els seus familiars i acompanyants, van celebrar el seu acte de Graduació el dimarts 25 de juliol a les 19.30 hores en el Teatre Olympia de València.

La cerimònia va ser presidida, en representació de la Rectora de la Universitat de València, pel Vicerector d'Economia i Infraestructures, Justo Herrera, acompanyat en la taula presidencial per Francisco Muñoz, Degà de la Faculta d´Economia; Manuel Illueca, Director General de l'Institut Valencià de Finances de la Generalitat Valenciana; el Padrí de la Promoció Carlos García Altur, Financial Advisory Manager en Deloitte; María Dolores Moreno, exdirectora del Màster en Gestió de la Qualitat; Francisco Morillas, director del Màster en Ciències Actuarials i Financeres; Antonio Carlos Cuenca, director del Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats; IreneComeig, directora del Màster en Finances Corporatives; i, Yolanda Sánchez, Responsable de Titulacions de la Facultat d’Economia.

Entre els assistents, cal destacar la presència de representants de les empreses i institucions col·laboradores amb múltiples activitats de la Facultat, com el Degà i el Secretari del Col·legi d'Economistes de València, el Sr. Juan José Enríquez i el Sr. Francisco Marín; el President i l'Administradora de l'Associació Professional d'Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana, el Sr. Luís Chinchilla i la Sra. Marisa Baggetto; el Director d'Institucions de la Territorial València-Múrcia del Banc Santander, el Dr. José Miguel Lorente; el Director de Comunicació, Màrqueting i Relacions Institucionals de Air Nostrum, i President del Club de Mentors de la Facultat d’Economia, el Sr. Antonio de Nó.

També van assistir, el Delegat de la Rectora per a l'Estudiantat, el Sr. Manuel González; la Presidenta de la ADR de la Facultat d’Economia, la Sra. Rocío Navarro; i el Vicedegà d'Estudiants de la Facultat d’Economia, el Sr. Santiago Ausina. Així com, altres representants del professorat i personal d'administració i serveis de la Facultat.

Aquesta Cerimònia de Graduació de Màsters, que reconeix i posa en valor els mèrits de l'estudiantat de postgrau, dona visibilitat i notorietat als estudis oficials de Postgrau de la Facultat d’Economia enfront de la societat valenciana.

 

En l'actualitat, els 16 Màsters Universitaris impartits en la Facultat d’Economia són:

Màster en Banca i Finances Quantitatives

Màster en Ciències Actuarials i Financeres

Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió

Màster en Creació i Gestió d'empreses Innovadores

Màster en Direcció d'Empreses - MBA

Màster en Direcció i Planificació del Turisme

Màster en Economia

Màster en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives)

Màster en Estratègia d'Empresa

Màster en Finances Corporatives

Màster en Gestió de la Qualitat

Màster en Gestió de Negocis Internacionals (i-MBA)

Màster en Internacionalització Econòmica: Integració i Comerç Internacional

Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats

Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials

Màster en Política Econòmica i Economia Pública

 

Reportaje fotográfico

Grabació completa

Videoclip