Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Deu equips de joves emprenedors presenten els seus projectes d'empresa en la Facultat d'Economia

  • 5 de maig de 2022
Deu equips de joves emprenedors presenten els seus projectes d'empresa en la Facultat d'Economia

Els equips responsables dels 10 projectes finalistes del XIV Concurs "Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual", que organitza la Facultat d'Economia, exposaran i defensaran les seues idees de negoci el dijous 12 de maig de 2022 a les 10.30 hores en el Hall de la Facultat d'Economia. Posteriorment a les 13.00 h s'entregaran els premis als guanyadors.

Aquest concurs, que pretén fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves de Cicles Formatius i Batxillerat, compta amb la col·laboració de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, la Facultat d'Economia, la Càtedra "Finances internacionals" del Banco de Santander i la Càtedra "Empresa i Humanisme".

El jurat, compost per docents de la Facultat d'Economia, així com per membres de les entitats col·laboradores, valorarà, entre altres qüestions, la viabilitat del projecte; la innovació; el compromís social, el respecte al medi ambient, així com la defensa pública del projecte. S'atorgaran tres guardons, en els quals es premiarà tant als alumnes participants com als seus professors tutors, així com set accèssits a la resta de participants.

Finalistes XIV Concurs "Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual"