Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El Grau en Finances i Comptabilitat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València obté l'acreditació internacional ACCA

  • 24 de novembre de 2020
Image de la noticia

El Grau en Finances i Comptabilitat de la Facultat d'Economia de la Universitat de València ha obtingut l'acreditació de l'ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), que reforça la internacionalització d'aquests estudis i permet als estudiants accedir als serveis que proporciona aquest organisme, com a materials en línia, ofertes de treball o beques internacionals.

L'acreditació ACCA facilita que els graduats i graduades en Finances i Comptabilitat de la Universitat de València puguen aconseguir el títol de Certified Public Accountant (CPA) emés per ACCA, certificat que qualifica als comptables professionals en nombrosos països. Així mateix, el seu títol acredita internacionalment als auditors de comptes i experts comptables.

Per a accedir al títol s'ha de superar un exigent procés acreditatiu amb exàmens que garanteixen els coneixements i requisits que els permeten treballar en l'àmbit de la comptabilitat i les finances a tot el món. ACCA reconeix que els continguts del Grau en Finances i Comptabilitat de la Facultat d'Economia de la UV compleixen aqueixos coneixements i requisits i, per això, convalida als estudiants 8 dels 9 exàmens exigits, ja que el grau ha aconseguit el màxim d'exempcions permeses.

L'Associació de Comptables Públics Col·legiats -ACCA- es pot considerar com l'organització mundial de referència en l'àmbit de la Comptabilitat. Fundada en 1904, en l'actualitat compta amb més de 200.000 membres i 500.000 estudiants a tot el món, ajudant-los a desenvolupar la seua carrera professional en àrees vinculades a la comptabilitat i les finances, i també en altres afins com la direcció de projectes, desenvolupament de negocis i anàlisis de dades, entre altres.

Per a la Facultat d'Economia, l'acreditació ACCA per al Grau en Finances i Comptabilitat és un reconeixement a la qualitat del programa i suposa una gran oportunitat per als estudiants. En aquest sentit, la Facultat d'Economia, donada la seua vocació internacional, assegura que aquest és un primer pas per a una futura col·laboració més completa amb l'acreditadora.