Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Ja estan disponibles en YouTube els vídeos de la IV Setmana de l'Ètica

  • 19 de febrer de 2021
Image de la noticia

CEFDEE, el Col·lectiu d'Estudiants per la Facultat d'Economia Ètica, acaba de publicar en el seu canal de YouTube els vídeos dels seminaris II i III que van tindre lloc durant la IV Setmana de l'Ètica, en els dies 1 i 2 de desembre de 2020.

El primer vídeo recull la segona ponència de la IV Setmana de l'Ètica, un webinar impartida per Jesús Conill Sancho l'1 de desembre que porta per títol "Nous Horitzons d'Economia Ètica". El ponent fa un repàs per la història del vincle entre ètica i economia, amb la mirada posada en el que ens ofereix el futur. Conill és actualment catedràtic de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València. És a més patró fundador de la Fundació Étnor, la qual reuneix empresaris i acadèmics valencians entorn de la reflexió sobre la intersecció de l'ètica i l'empresa.

El segon vídeo recull el seminari III, en el qual comptem amb el punt de vista de Jesús Camacho, un professor i consultor empresarial, que ens presenta els codis d'ètica com un instrument útil a l'hora de millorar la posició ètica d'una empresa en tots els seus àmbits. Més concretament, Camacho explica quins són els 4 punts més importants a l'hora de redactar aquests codis i dóna tècniques per a aconseguir en un futur cenyir-se a ells.

CEFDEE, el Col·lectiu d'Estudiants per la Facultat d'Economia Ètica, és una organització formada per estudiants de la Facultat d'Economia i orientada cap a ells. Fa cinc anys que treballa per a divulgar la importància i el paper de l'Ètica en els diferents àmbits de la realitat i la professió econòmica. Ha desenvolupat una varietat d'activitats, entre les quals es troba la Setmana de l'Ètica, un esdeveniment de freqüència anual que reuneix líders del món empresarial i acadèmic en un cicle de ponències dirigides als estudiants de la Facultat. Segueix les xarxes socials de CEFDEE per a mantindre't al corrent de les últimes novetats: Instagram, Facebook i Twitter.