Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

Juan Francisco Albert, Ajudant Dr. en el Departament d'Economia Aplicada, Premi de la Reial Acadèmia de Doctors d'Espanya 2022

  • 30 de gener de 2023
Image de la noticia

En la seua edició de l'any 2022, la Reial Acadèmia de Doctors d'Espanya ha concedit el Premi “Càtedra de Finances Sostenibles”, ex aequo, a Juan Francisco Albert Moreno per la seua tesi “Política monetària i desigualtat des d'una perspectiva inclusiva i de banca social”.

Juan Francisco, en l'actualitat Ajudant Doctor en el Departament d'Economia Aplicada, va defensar la seua tesi sobre els efectes distributius de la política monetària en 2021, dins del programa de doctorat en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives), amb la direcció del professor Rafael Chaves i el professor Carlos Ochando. 

Durant la realització del seu doctorat, va estar d'investigador visitant en la London School of Economics and Political Science (LSE) i en De Nederlandsche Bank.

A més del premi que li atorga ara la Reial Acadèmia de Doctors d'Espanya, el seu treball també s'ha vist reconegut amb el Premi Extraordinari de Doctorat atorgat per la Universitat de València, i pel segon premi Edgard Milhaud 2022 de CIRIEC Internacional.

Enhorabona a Juan Francisco per aquests importants reconeixements, fonaments del que, sens dubte, ja és una excel·lent carrera universitària.

Més informació