Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Oberta la inscripció a l'Escola MOTIVEM 2023, dirigida al professorat UV

  • 30 de novembre de 2022
Image de la noticia

Estimular la creativitat de l’estudiantat és el principal objectiu de l’Escola MOTIVEM. L’Escola MOTIVEM està dirigida al personal docent investigador i al personal investigador en formació de la Universitat de València.

Aquest programa innovador està desenvolupat per la Universitat de València, en col·laboració amb ADEIT, sota la direcció del Vicerectorat d’Innovació i Transferència.

Fins al pròxim 18 de desembre romandrà oberta la presentació de candidatures per a l’edició de l’Escola MOTIVEM 2023 que es desenvoluparà en dues modalitats: presencial i online.

Amb una duració total de 25 hores, durant l’Escola MOTIVEM s’oferiran les claus per a participar en la competició Idees MOTIVEM en equip. En una primera fase, que tindrà lloc entre el 16 i el 19 de gener, s’abordaran qüestions com la importància de les emocions i com gestionar-les, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la resolució de necessitats socials, la comunicació o la protecció de dades i la propietat intel·lectual, entre altres qüestions.

La segona fase de l’Escola, que es prolongarà fins al 5 d’abril, consistirà en l’aplicació pràctica dels coneixements de la primera fase mitjançant la coordinació d’un equip d’estudiants per a la competició Idees MOTIVEM 2023.

La participació del professorat és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

Més informació