Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

I seminari del Club de Mentors, "L'Ocupabilitat i tu"

  • 21 de desembre de 2020
primer seminari del Club de Mentors,

Dijous passat, 17 de desembre, es va celebrar el primer seminari del Club de Mentors, "L'Ocupabilitat i tu", impartit per Maria José Torres, Cap de Servei d'UVocupació.

L'obertura de l'esdeveniment i la introducció de la conferenciant va estar a càrrec de Marisa Quintanilla, Directora del Club de Mentors de la Facultat d'Economia, donant-li la benvinguda i felicitant els estudiants per la seua admissió al Club.

A continuació, va prendre la paraula María Torres, qui, al llarg de la xerrada, que va ser realitzada de manera en línia, va anar analitzant diferents aspectes del món de l'ocupabilitat. A més, durant la xarrada es van realitzar exercicis amb els participants; va destacar la necessitat de sortir de l'anomenada "zona de confort" on ens limitem a fer el que és més conegut i còmode des de la nostra experiència. També va comentar que la constància, confiança, tenir els objectius clars, la persistència, la motivació i la focalització són algunes de les habilitats més importants per a ser una persona reeixida.

La conferència programada pel Club de Mentors es va desenvolupar amb gran èxit, gràcies a la participació activa dels més de 65 estudiants que conformen el Club per a aquest any acadèmic.

Imatges: