Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La UV és la 1ra d'Espanya en cinc matèries del ranking URAP, tres de la FdE: Comerç, Gestió, Turisme i Serveis; Economia; i, Negocis

  • 28 de juliol de 2021
URAP

Les cinc matèries en què la Universitat de València (UV) lidera la classificació a Espanya són Comerç, Gestió, Turisme i Serveis; Economia; Educació; Enginyeria d’Aliments; així com Negocis. En total, en aquesta classificació, la institució valenciana està entre les cinc primeres en 18 de les 33 matèries en què participa, quatre més que en l’edició anterior.

A més, en quatre (Enginyeria d’Aliments, en la posició 27; Negocis; Història i Astronomia i Astrofísica, està entre les cent millors del món, i en 14 entre les dos-centes primeres.

L’objectiu principal de l’University Ranking by Academic Performance (URAP) és desenvolupar un sistema de classificació per a les universitats a nivell mundial basat en els resultats acadèmics determinats per la qualitat i la quantitat de les publicacions acadèmiques. El rànquing per camps de coneixement s’ha actualitzat hui dijous. El proveïdor de dades bibliomètriques és Web of Science – Clarivate Analytics.

En el rànquing institucional URAP, sobre 3.000 centres analitzats, la Universitat de València és el tercer centre d’ensenyament superior espanyol, primer valencià i ocupa la posició 217 al món. Respecte a l’edició anterior ha avançat tres posicions a escala europea fins assolir el lloc 86 i ha millorat en la puntuació de 5 dels 6 indicadors de qualitat proposats (articles, col·laboració internacional, documents totals, impacte de cites i d’articles).

Accés al rànquinghttps://www.urapcenter.org/

Més informació (Servei d’Anàlisi i Planificació UV): https://ir.uv.es/blo5YLD