Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Vicent Soler, nou president de la Fundació ADEIT

  • 22 de maig de 2023
Image de la noticia

Vicent Soler i Marco, catedràtic honorari d’Economia Aplicada, és el nou president de la Fundació ADEIT de la Universitat de València. El Dr. Soler, que també és president del Consell Social de la Universitat de València, pren el relleu de María Emilia Adán que, durant els últims quatre anys, ha estat una reconeguda i magnífica titular de totes dues presidències.

Vicent Soler és tot un referent de la societat i l’economia valenciana, a les quals porta servint fidelment tant des de la primera línia d’actuació política (conseller en diferents governs de la Generalitat Valenciana, regidor a l’Ajuntament de València, ...), com des de la seua benvolguda Facultat d’Economia de la Universitat de València, a la qual va entrar com a estudiant un dia gris de la tardor de 1967 i va eixir com a degà, 3 estacions i 47 anys després, un dia brillant de l’estiu de 2015.

«Assumisc aquest càrrec amb molta il·lusió i amb el repte de continuar incentivant la relació entre el món de la Universitat i l’àmbit empresarial i social, principal missió de la Fundació ADEIT», ha afirmat Vicent Soler, qui, en este sentit, ha subratllat “l’enorme impacte” que la Universitat té en l’economia i la societat amb el seu paper clau com a “fàbrica més important de capital humà”.

Més informació: 

“Benvolgut Vicent, l'enhorabona per davant i, alhora, rep també el compromís de la teua Facultat per a contribuir a l'èxit dels reptes que tan generosament acabes d'assumir.”