Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

VII Jornades d'Economia i Empresa en la Facultat d'Economia

  • 1 de març de 2018
Image de la noticia

La Facultat acollirà el dilluns 5 de març aquestes setenes jornades, organitzades conjuntament amb la Fundación la Cañada Blanch. La significativa importància del Big Data, tant en l'economia del comportament com en la innovació financera, seran els protagonistes d'aquestes Jornades.

La Facultat d´Economia i la Fundación la Cañada Blanch organitzen les VII Jornades d'Economia i Empresa que se celebraran el dia 5 de març en la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat.

Professionals i acadèmics de reconegut prestigi en l'àmbit de l'economia i l'empresa establiran un fòrum-debat amb estudiants, professors i públic en general tractant temes que en l'actualitat tenen màxima rellevància com el Big Data i la seua utilitat a l'hora de comprendre els comportaments, prendre decisions i innovar.

Les Jornades seran inaugurades per Rafael Crespo, Vicerector d'Estudis de Postgrau; Juan Viña, President de la Fundación la Cañada Blanch i José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d´Economia de la Universitat de València.

Antonio Cabrales, el conegut economista de la University College London, impartirà la conferència inaugural “Misbehaving: L'economia del (mal) comportament en l'educació, la sanitat i les empreses” que obrirà les VII Jornades d'Economia i Empresa.

A continuació, tindrà lloc la primera de les taules redones, “Economia experimental, dades i preses de decisions” en la qual participaran Antonio Morales, de la Universidad de Málaga i Enrique Belenguer, CEO Inmerco. Penélope Hernández, professora de la Universitat de València i Directora del Laboratori d'Economia Experimental i del Comportament (LINEEX), serà l'encarregada de moderar el debat.

En l'última taula redona “Innovació digital en els serveis financers” tindrem l'oportunitat de conèixer els més recents avanços en la digitalització de les tres entitats financeres espanyoles més destacades, amb la participació de Manuel Cantalapiedra, Director d'Innovació Banc Santander Espanya; Ricardo Chicharro, Director de Transformació Digital BBVA; Angels Valls, Directora de Negoci de imaginBank, CaixaBank Digital Business i Silvia Valero, representant a l'empresa dissenyadora de programari per al sector bancari Fast Developers. Aquesta taula redona serà moderada per Francisco Climent, professor Universitat de València.

Rafael Crespo, Vicerector d'Estudis de Postgrau, serà l'encarregat de clausurar les VII Jornades d'Economia i Empresa.