Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

"Experimenta" amb les científiques i tecnòlogues

  • 2 de setembre de 2022
científiques i tecnòlogues

Les bases de participació de la Fira-Concurs Experimenta incorporen en cada convocatòria la secció "tu també pots ser..." una científica o tecnòloga. Recordem-les totes!

La Fira Experimenta es proposa fomentar la pràctica de la ciència i la tecnologia i la seua divulgació involucrant en primera persona a l'alumnat d'educació secundària, amb una preocupació i atenció molt especial a la participació activa de les dones en aquests àmbits STEM en els que cal normalitzar i aumentar la seua presència.

Recordem que la fira-concurs Experimenta està organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València y compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT-MICINN), mitjançant un projecte competitiu i d'altres entitats i institucions.

Conscients de la importància que tenen els referents, des de fa anys incloem en les nostres BASES DE PARTICIPACIÓ la secció "TU TAMBÉ POTS SER...." dedicada a donar a conéixer multitud de científiques i tecnòlogues que han desenvolupat investigacions, patents o prototips en una gran varietat de temes interessants i amb enorme repercussió social.