Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

II Foro Ars Frumentària. Centre Cultural La Nau
Alimentació, sotenibilitat i cultura

Alimentació, sotenibilitat i cultura

II Foro Ars Frumentària

12:00h Inauguració

Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Esport, Universitat de València

Juan Carlos Moltó, Degà Facultat de Farmàcia, Universitat de València

12:15h Taula-Debat “Pesca Sostenible / Peix de Rebuig"

Amb la participació de:

Raúl Resino, Rest. Raúl Resino * Estrella Michelín (Benicarló, Castelló)

Jordi Mañes, professor de Nutrició i Bromatología de la Facultat de Farmàcia Universitat de València

Dori Monzonís, Tyrius Associació Valenciana de Consumidors i Mestresses de Casa

Carmen Picot, Consum, executiva de Relacions Institucionals i RSE.

Presenta i Modera: Manuel Toharia

Entrada gratuïta, aforament limitat

 

Data 7 de novembre de 2018 de 12:00 a 14:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Aula Magna. La Nau (Universitat, 2)

 
Organitza

Gastrónoma. Vicerectorat de Cultura i Esport. Oceanogràfic. Consum. Facultat de Farmàcia.

 
cultura@uv.es

 
Més informació