
Curs per aprendre a usar les herbes tant en fresc com en la cuina de la mà de Jaume Soler, un botànic apassionat de la divulgació i l'agricultura.
Després d’una introducció teòrica a la flora valenciana, a l’etnobotànica i a la nomenclatura científica de les plantes, haurem d’aprendre a cuinar les herbes segons l’època de l’any. Per una banda, identificarem les herbes comestibles amb claus dicotòmiques, com autèntics botànics. 'Reichardia picroides', 'Silene vulgaris' o 'Papaver rhoeas' són algunes de les espècies més comunes al mes de febrer. I per altra, consultarem la bibliografia per a cada espècie i reproduirem les receptes, sense tancar les portes a la imaginació.
Preu: 60 €
Més informació, reserva de places i matrícula: http://links.uv.es/q4OHVQj
Data De 23 de gener de 2018 a 1 de febrer de 2018. 24h. Tots els dies.
Jardí Botànic de la Universitat de València C/ Quart 80 46008 València
Jardí Botànic UV.