- Convocatòria del Premi Internacional Catalumya 2024
- XIV- Congreso Internacinal Dieta Mediterranea
- Convocatòria del Premi "Consejo Andaluz de Colegios Oficiales de Farmacéuticos-Fundación Bidafarma.
- Termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 d'octubre de 2024
- 4ª edició programa mentorització Shadowing
- Oberta convocatòria del Premis de la Fundació BBVA "Programa Prismas y Problemas"
- Els interessats podran presentar la seua candidatura fins al 30 d'abril de 2024
- Programa de Mobilitat de professorat Universitats del Grup Tordesillas
- Sol·licituds fins a l'1d'abril 2024
- XVII Edició Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement
- Sol·licituds fins al 30 de juny 2024
- Convocatòria Premis Joves Investigadors i Prof. Vicente Callao Fabregat
- Sol·licituds fins al 22 febrer 2024
- Notícies Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica. Juny 2023
- Beques Fundació José Luis Castaño - SEQC
- Ofertes de llocs de treball per a professors en diferents Universitats
- Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius:
- Convocatòria Premi Ramon Margalef d'Ecologia
- Les candidatures, en el seu cas, podran presentar-se en Rectorat fins al 22 d'abril de 2024.
- Situació de la Universitat de València als principals rànquings de universitats (2022)
- ANECA actualització criteris avaluació investigació. El passat 1 d'octubre, en el marc de les «Converses amb ANECA» es van avançar alguns dels criteris que les diferents comissions estan treballant per incloure en les properes convocatòries d'avaluació. D'una banda, es van fer públics els nous «Principis i directrius de l'avaluació de la investigació» que regiran les properes convocatòries d'acreditació i sexennis i que cada comissió s'adaptarà a les circumstàncies concretes de cada àrea de coneixement. De l'altra, es va presentar un «Informe de revistes Open Access» amb un estudi de les publicacions presents a JCR que presenten, segons ANECA, «comportaments no estàndard». Més informació
- Número 6 Nutrinoticias. Publicació de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica