Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

Reunió de la Secció del Comité CientÍfic de Seguretat Alimentària i Nutrició AECOSAN

  • 16 de setembre de 2016
Membres

El 21 de setembre tindrà lloc a la Facultat de Farmàcia, la reunió del Comitè Científic de la secció de Seguretat Alimentària i Nutrició de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició AECOSAN, presidida per la Dra. Guillermina Font Pérez, catedràtica de Toxicologia del Departament de Medicina Preventiva i S. Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i M. Legal.

El Comitè treballa sobre expedients d'empreses del sector agroalimentari en relació amb  l'autorització de nous aliments i coadjuvants d'elaboració, sobre preguntes de sectors professionals en qüestions d'interès de seguretat alimentària, o bé consultes d'administracions públiques com les autoritats de comunitats autònomes o el Ministeri d'Agricultura, etc.

Assistiran la Directora Executiva de AECOSAN, Dª Teresa Robledo de Déu, Dª Rosa Sanchidrián Fernández, Sotsdirectora General de Promoció de Seguretat Alimentària i Dº Vicente Calderón Pascual, Secretari Tècnic
del Comitè, per part de AECOSAN i el Dr. Vicent Yusà Pelechà, Sotsdirector General de Seguretat Alimentària i Laboratoris de Salut
Pública de la Generalitat Valenciana.
Inaugurarà la sessió la Dra. Pilar Campins Falcó, Vicerectora de Recerca i Política Científica de la Universitat de València i el Dr. Juan Carlos Moltó Cortés, Degà de la Facultat de Farmàcia.