• Imatge de Dante amb el nom del seminari

  15/10/17

  Seminari Lectura Dantis: Paradiso

  A càrrec de Júlia Benavent, a l'Espai Cultural, dimarts de 15 a 16 hores a partir del 17 d’octubre. Inscripció i matrícula: begona.pozo@uv.es. Convalidació per 2 crèdits de lliure elecció. Organitza el Vicedeganat de Cultura, Igualtat i Comunicació, amb la col.laboració del Departament de Filologia Francesa i Italiana.

 • Logotip de l'activitat

  26/09/17

  Tercera edició del seminari: Noves Pràctiques Poètiques?

  L'Espai Cultural de la Facultat acull la tercera edició d'aquest seminari: un espai per a l'exhibició i la reflexió sobre les pràctiques poètiques contemporànies. Un dijous al mes, de 19 a 21 hores. Entrada lliure.

 • Nom de l'activitat amb una ona sonora de fons

  19/09/17

  Cicle de Músiques experimentals i Art sonor

  Quarta edició del cicle, coordinat per Llorenç Barber i Begonya Pozo. Una sessió al mes des del 19 de setembre al 21 de desembre. A les 19 hores, al Espai cultural de la Faculltat.

 • Logotip del Espai Cultural amb diferents iconas culturals (teatre, cinema, música...etc.).

  14/05/17

  Programació de maig a l'Espai Cultural

  Ja pots consultar la programació cultural que gaudirem durant el mes de maig a l'Espai Cultural de la Facultat.

 • Logotip del seminari

  13/05/17

  Segona edició del seminari: Noves Pràctiques Poètiques?

  L'Espai Cultural de la Facultat acull, un dimarts al mes de 19 a 21 hores, la segona edició d'aquest seminari: un espai per a l'exhibició i la reflexió sobre les pràctiques poètiques contemporànies, un intent d'expandir els límits ortodoxos del fet poètic i repensar-ho en un context postmodern.

  [Llegir més]

 • Cartell amb noms de diferents estils de música: blues, disco pop, etc.

  05/04/17

  Cicle de música: Cuatrópodo

  El Cicle Cuatrópodo sorgeix amb la voluntat de mostrar les diferents escenes musicals alternatives de València. Un Dimarts al mes (de febrer a maig, quatre actuacions en total), a les 19:00, a l'Espai Cultural de la Facultat.

 • Logotip de la Setmana Cultural

  04/04/17

  II Setmana Cultural

  La Facultat i el CIC han organitzat una Setmana Cultural (del 25 al 28 d'abril) plena d'activitats interessants a l'Espai Cultural. No t'ho pots perdre!

 • Imatge de Dante amb el nom de l'activitat

  20/02/17

  Lectura Dantis: Purgatori

  Seminari a càrrec de Júlia Benavent. Dimarts de 17:00 a 19:00 a l'Espai Cultural de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Inscripció i matrícula: begona.pozo@uv.es (convalidació per 2 crèdits de lliure elecció).

 • Un dial de ràdio amb el text

  15/01/17

  Taller de Ràdio

  Taller de creació, locució i direcció amb Manel Castanyeda. Dimarts i dijous, (grups quinzenals) de 10h a 12h, des de febrer fins a abril de 2017. A la Sala multimèdia de la Facultat. Inscripció: begona.pozo@uv.es

 • Cartell de la Activitat

  10/10/16

  I Seminari “FALLES i CULTURA”

  Durant les quatre sessions d'aquest seminari anem a conéixer i a reflexionar al voltant de la relació de les falles amb la cultura i la literatura valencianes i de les possibilitats que tenen com a eina per estendre, consolidar i normalitzar l'ús de la nostra llengua en àmbits socials diversos.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies